Tiež máte tak radi reklamu? :-)

19. 07. 2013 9:00:00
Pozerám si ja takto jedného dňa reklamu a zrazu film....Veru, aj takto fungujú niektoré TV stanice. Stačilo odsledovať jeden reklamný blok a je z toho blog. Ale pekne po poriadku...

Začíname zjavne hladným pánom, ktorý využíva rôzne prestrojenia, aby si mohol doplniť dennú dávku kalcia formou ochutnávky syra. Dokonca k svojmu maskovaniu rafinovane použije aj tovar z obchodu a pokúsi sa odcudziť slnečné okuliare a čiapku. Dôležité je, že prívetivá slečna, ktorá ochutnávku zabezpečuje ho nechá napapať, čo už, keď si nevedel pomôcť a taaak mu chutilo....

Napadá ma jeden osobný zážitok - kedysi som na Slovensku organizovala podobné akcie, neponúkali sme však syr, ale alkoholické nápoje. Nadšených „konzumentov“ sme mali habakuk, len pri tých „prevlekoch“ neboli takíto nápadití. Ale to je už je iná story, ostaňme pri našom kultúrno - umeleckom zážitku.

Prichádza rozhovor s matkou prírodou a veľká radosť hlavnej protagonistky z toho, ako s ňou zasa raz za mesiac vybabrala...Reklamy na túto tému ma vždy veľmi upokoja, cítim sa po nich chránená a v bezpečí, hlavne ma oslovujú tie inšpiratívne sprievodné pesničky. Obdivujem kreatívcov, ktorí dokážu zhudobniť aj takú tému ako sú dámske hygienické potreby...Klobúk dolu, na to treba fakt talent.

Nasleduje krátka etuda na tému – milé ženy, keď už dolievate do auta motorový olej, zásadne tak robte v najbelšej blúzke, ktorú máte v šatníku... Jedine tak si zaistíte prežitie nadpozemskej eufórie z toho, že po použití správneho pracieho prostriedku „náhodne“ vzniknutá olejová škvrna z blúzky zmizne.. V starom tričku by to nebolo ono. Vyskúšajte, uvidíte.

Aby si aj silnejšia polovica ľudstva prišla na svoje, prenesieme sa do umývačky áut, ktorá uväznila pána s črevnými problémami v jeho vlastnom aute. Šikovná spolujazdkyňa sa síce vytasí s nejakou tou pilulkou, ktorá by mala pomôcť, ale bohužiaľ, urobí tak až s krížikom po funuse, teda po tom, ako je pán prinútený napriek bežiacemu umývaciemu programu auto opustiť a potom napenený, vysprchovaný a vymasírovaný otočnými kefami vyhľadať záchod. Pani mu tabletku podáva s jemným náznakom škodoradosti, z čoho usudzujem, že ide o manželku, alebo minimálne stálu partnerku. Keď situáciu domyslím do detailov a zapracuje fantázia, ktovie ako to s tým včerajším zemiakovým šalátom u nich doma vlastne bolo...:-).

A plynule prejdeme k peniazom. V ďalšom príspevku pupkatý bankár poskytuje mladšiemu kolegovi školenie o pravidlách zložitej bankárskej hry – k účtu patria poplatky a nie zvýhodnený úrok... Mladík sa na jeho snahe úprimne baví... Pupkáč nakoniec ako tradične skončí pod zelenou kockou, jeho chyba, že sa nepoučil, furt sa mieša do vecí, ktorým nerozumie a potom takto dopadne. Škoda, že už nebeží spot s odmenami, ten bol fakt vydarený :-).

Treba trošku skultúrniť aj telesnú schránku, poďme teda do posilky. Svalovec tu balí nevinnú mladú slečnu a vyzýva ju ku spoločnému tréningu. Našťastie včas zasiahne ďalší cvičenec, disponujúci okrem svalov aj správnym pracím prostriedkom, zaručujúcim, že spotenému človeku po cvičení nebude smrdieť (aspoň) oblečenie. Zahanbený prvý balič stráca argumenty a prehráva...

A konečne tu máme trochu nefalšovanej lásky. Mladík na mopede sa rúti na železničnú stanicu, kde na plnom nástupišti odovzdáva cez davy čakajúcich svoj láskyplný odkaz dievčaťu menom Tereza. Ku slečne sa síce dostane trochu skomolený, ako vegetariánka (súdiac podľa nápisu na tričku) je vydesená hlavne z toho, že by mala grilovať hovädzie srdce, ale to jej nebráni z vlaku vystúpiť a celý príbeh končí happy endom. Keď ju miluješ, nie je čo riešiť...

A na záver trošku príjemného pošteklenia pre dámy... Objavuje sa krásny čokoládový chlapík, drží v rukách červenú fľaštičku s pánskym sprchovacím gélom a vyzerá, že naozaj vie, čo ženy chcú. Srdiečko zaplesá, tep sa zrýchli... Romantika končí, keď sa kamera posunie nižšie... Zostáva dúfať, že po zhliadnutí tejto reklamy nenadobudnú potenciálni zákazníci dojem, že muži, ktorí používajú tento druh kozmetiky sú absolútne nevhodní na výlety ku koňom. Hrozí totiž nebezpečenstvo, že si na nejakého nešťastného Pejka sadnú opačne...

Po tomto poslednom poučnom a vydarenom kúsku blok končí. No nič, idem si uvariť kávičku a počkám na ďalší diel.

Som povznesená a obohatená...Svet reklamy je taký úžasný... A čo ešte taký teleshopping...to je panečku dielo :-)

Ale o tom inokedy.

Autor: Viktória Bohušová | pátek 19.7.2013 9:00 | karma článku: 8.54 | přečteno: 300x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 29.06 | Přečteno: 560 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 51 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.41 | Přečteno: 300 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 526 | Diskuse
Počet článků 34 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 595
Diagnóza - optimistka...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...